fredag, november 24, 2006

Telefon


Igår fick vi äntligen en fungerande telefonlinje in i huset. Bakgrunden är den att eftersom vi har telefonlinjen från en stolpe vid cykelvägen bakom huset till vår vindskiva och in i huset så råkade den åka ner när vi gjorde om taket. Hur kan Telia fortfarande ha luftlinor?!? Den lär ju ryka igen när vi fäller träd till sommaren.

Numret är detsamma. Bara ring, men ring länge. Vi har bara fungerande jack i ett rum och det råkar vara vårt badrumslager/datarum på ovanvåningen, ja ni ser ju hur det ser ut... Detta rum ingår för övrigt i vårt nästa större projekt. Tilläggsisolera, gipsa och tapetsera! Får se om vi lägger om golvet också. Cirkelsågen råkade åka i golvet för ett tag sedan och rev upp ett fint märke.

WC-stolen på bilden är lite tuff. Efter att ha köpt blåa tabletter på GeKås i tio år har vi nu uppgraderat oss. I IFÖs nya modell kan man nämligen stoppa ner ett blått rör som räcker läääänge direkt i behållaren under spolknappen. Ska bli kul att prova!

2 kommentarer:

Anonym sa...

När ni till sommaren skall fälla träd har jag ett tips. Man kan ringa Telia och tala om det så kommer de och lägger ner linan på marken så länge medan ni håller på. Detta för att slippa att den går sönder. Detta då jag jobbat på Telia själv och fick många såna samtal.

Agnesfrid sa...

Tackar för tipset! Det ska vi göra! Även om man försöker styra träden så är risken rätt stor att den ryker annars då den går tvärs över hela tomten.