tisdag, september 19, 2006

Sjuk

Regnet öser ner och J ligger sjuk hemma i lägenheten och känner sig eländig och onyttig. P är i flitig i huset. Plåtslagaren var där ikväll och tittade. Har bestämt oss för brun plåt. Väntar i skrivandets skull på att Kakelhuset ska ringa och berätta att det går bra att hämta kaklet. De levererar från lastbil på Eurostop. Blev lite skeptisk till det hela efter att ha läst varningar om företaget på nätet, men läste även om andra som var nöjda. Återstår att se om vi blir blåsta eller ej.

Garageportsofferterna har kommit, 18 respektive 16000. "Det blir inte så farligt mycket dyrare för specialtillverkade" sa säljaren. En normalport hos dem kostade 8000. Får se oss om efter andra lösningar. Några tips?

Funderar även på att tilläggsisolera huset när vi ändå är och röjer i alla rum. Mer jobb, men antagligen bäst i längden, eller?

Har även kontaktat en skorstensfirma för inköp av kassett. Han var skeptisk till att vår skorsten skulle klara en provtryckning. Kan man kanske använda röret från oljepannan som ska tas ur bruk? Det är mycket att sätta sig in i och man lär sig mycket under en renoverin kan vi lova!

Inga kommentarer: