tisdag, augusti 29, 2006

Vi röjer överallt på en gång









Trots en del motgångar har det gått framåt bra tycker vi. Gert, som tagit semester för att hjälpa oss, vilar inte en sekund. Badrummets vägg är nu uppbyggd igen 30 cm bort, väggarna är reglade och golvet borta (!). P tyckte inte det var alltför tråkigt att bila golvet. Kolla bilden. Nu väntar vi bara på rörmokaren. En del elarbeten är också klara. Huset kommer att bli toppmodernt på den fronten, med bredbandsuttag överallt.

Köksfönstrets tegel är murat, balkongen har fått lite bättre fall, utåt istället för inåt. Tidigare har det runnit ner över entrén som inte är för vacker.

Garderobsdörren är fixad i sovrummet och nya sängramen ihopskruvad.

2/3 av taket i vardagsrummet är målat. J´s arm orkar inte ett penseltag till.

Mycket handlande blir det också: GS byggvaror (bilden), Ekohallen, Jula, Silvan... Pengarna rinner iväg - och tid tar det!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej mina vänner,
Oj, det går ju som tåget! Känner helt klart igen det faktum att det kostar både tid och pengar att renovera hus - för att inte tala om den tid man lägger på att vela mellan vilka produkter man ska välja och om de kan finnas billigare på något annat ställe - det är verkligen något som suger energi...
Men; Håll ångan uppe!
Tittar in här imorgon igen! *smile*
Kram Kristina